Cine ne recomanda

Bugetul tau

Cauta ofertele ce se incadreaza in bugetul tau

Litoral

Vezi ofertele litoral
Mersul trenurilorCredite vacanta Pasapoarte, vize, ambasade Ruta auto Ruta auto

PROCEDURA REZERVARI

Sau cum sa faci o rezervare fara sa fie nevoie sa treci pe la agentia de turism ?!

3 pasi simpli pentru o rezervare:

1. La solicitarea dvs de rezervare firma noastra va trimite o confirmare de rezervare care poate sa fie prin telefon, e-mail sau fax (o factura proforma , un contract de prestari servicii turistice ) astfel incat se pot face rezervari din orice localitate din Romania sau de oriunde din lume.

2. Achitati contravaloarea intregii perioade de cazare in 1-3 rate . Rezervarile se vor plati integral inainte de inceperea sejurului indiferent daca este vorba se servicii in Romania sau in afara granitelor tarii.

3.dupa confirmarea platii rezervarii , primiti documentul de cazare, care poate fi dupa caz : voucherul (biletul de odihna si tratament ), contractul de prestari servicii , factura fiscala, etc . Documentele , fie le puteti ridica de la sediul agentiei din Constanta fie le puteti primiti prin e-mail, fax sau postal la adresa dorita fara a fi nevoie sa va deplasati la birourile noastre.
Plata rezervarii sau a avansului pentru rezervare se poate face in oricare din urmatoarele moduri :

a. numerar la biroul din Constanta

b. depunerere cash in contul nostru - mergeti la orice filiala a BCR, Transilvania, ING bank din localitatea dvs ( zona sau sectorul ) si depuneti in contul firmei noastre suma respectiva:

SC LAGUNA TOUR SRL

Banca Transilvania Constanta :

CONT EURO: RO50 BTRL 0140 4202 A363 79XX
CONT RON:RO75 BTRL 0140 1202 A363 79XX

B.C.R Constanta :

CONT EURO: RO52 RNCB 0121 0971 4026 0002
CONT RON:RO79 RNCB 0121 0971 4026 0001

ING BANK Constanta :

CONT RON: RO85 INGB 0000 9999 0085 3915

c.-Transfer bancar - prin O.P.pentru persoanele juridice sau persoanele fizice care au un cont bancar. Pentru persoanele din strainatate avem conturi bancare disponibile in EURO.

d-Plata online a serviciilor prin intermediul Plationline, integrat in site nostru

 

Termenii si Conditiile Rezervarilor

-rezervarile se fac numai cu plata integrala in avans .

-rezervarile se fac cu cel putin 3 zile inainte de data cazarii ca sa poata exista posibilitatea de a incasa rezervarea in timp util .

In mod uzual rezervarile se fac si se platesc cu 5-60 zile in avans .

- in cazul anularii rezervarii cu mai putin de 15 zile inainte de data inceperii prestarii servicilor rezervate sumele de bani achitate pana la acea data de catre beneficiar (turist ) se pierd ca penalizare pentru anulare; In acest caz ,in consens cu politica agentiei Laguna Tour firma noastra depune eforturi pentru a putea revinde serviciile rezervate de beneficiar catre un alt client .In cazul in care actiunea reuseste penalizarea va fi de 10 -15% din valoarea totala a rezervarii initiale si beneficiarul isi poate recupera diferenta.

-toate drepturile si obligatiile turistului si deasemeni toate drepturile si obligatiile Agentiei Laguna Tour fata de beneficiar ( turist ) sunt stipulate in :

CONTRACTUL DE COMERCIALIZARE A PACHETELOR DE SERVICII TURISTICE in conformitate cu ORDINUL MINISTERULUI TRANSPORTURILOR SI COMUNICATIILORNR . 516/2005