Cine ne recomanda

Bugetul tau

Cauta ofertele ce se incadreaza in bugetul tau

Litoral

Vezi ofertele litoral
Mersul trenurilorCredite vacanta Pasapoarte, vize, ambasade Ruta auto Ruta auto

Oferte Early Booking Turcia 2009

Au aparut ofertele pnetru Turcia 2009, early booking pentru rezervarile din timp, intre 10 si 25% , in functie de hotelul ales. In curand vor aparea si ofertele cu transport inclus ( avion) cu plecari din Bucuresti, Timisoara, Cluj Napoca, Iasi.


Pentru a vizualiza ofertele click aici:


ANTALYA


KUSADASIPachetele charter avion pentru Turcia le vom finaliza pana la data de 15.02.09. Agentia noastra recomanda turistilor care calatoresc cu autoturismul propriu in Kusadasi, Marmaris, Bodrum, Fethiye 1 noapte la ducere si 1 noapte la intoarcere in Canakkale, iar celor care calatoresc in Lara, Side, Belek si Alanya 1 noapte la ducere si 1 noapte la intoarcere in Istanbul (va transmitem in document atasat si oferta agentiei noastre si pentru Canakkale si Istanbul).

Hotelurile vizitate de reprezentantii agentiei noastre au trecute deasupra site-ului oficial si un link catre galerie foto, unde puteti gasi informatii complete din paginile oficiale ale hotelurilor. Va rugam, de asemenea, sa verificati impresiile turistilor care au fost cazati in hotelurile alese de dumneavoastra pe site-ul www.tripadvisor.com si pe site-ul www.holidaycheck.com. si de asemenea pe site-ul agentiei Laguna Tour la sectiunea" cine ne recomanda"