Cine ne recomanda

Bugetul tau

Cauta ofertele ce se incadreaza in bugetul tau

Litoral

Vezi ofertele litoral
Mersul trenurilorCredite vacanta Pasapoarte, vize, ambasade Ruta auto Ruta auto

Vacanta in Turcia - sejur Turcia 2011 - cea mai cautata destinatie

Cele mai cautate destinatii ale acestei veri vor fi Turcia si Grecia, iar romanii aleg sa plece in vacante de scurta durata, dar din ce in ce mai des si tot mai multi solicita pachete la cinci stele, au declarat reprezentanti ai operatorilor din turism. "Si in vara aceasta, tot Antalya va fi pe primul loc. Avem pana la 20 de avioane care pleaca spre aceasta destinatie din toata tara, nu numai din Bucuresti. Vara trecuta cred ca au fost aproximativ 2.400 de persoane, iar in aceasta vara cred ca vor merge in Antalya aproape 6.000. Cei care merg aici aleg numai hoteluri de cinci stele, nu pentru ca nu am avea in oferta si altceva, dar asta prefera", a declarat directorul agentiei de turism Laguna Tour .

Acesta a precizat ca Grecia si Bulgaria vor fi de asemenea cautate in vara 2011. In ceea ce priveste tendintele consumatorului roman de turism, directorul agentiei de turism Laguna Tour, a declarat ca tot mai multi oameni prefera sa mearga in vacante mai scurte de mai multe ori pe an.


Pe piata romaneasca, anul acesta s-a acordat o mai mare atentie Bulgariei, destinatie care a fost prezenta in oferta Laguna Tour inca din 2007.

Potrivit acestuia, vara romanii aleg in mare parte pachetele charter, dar exista si turisti care aleg circuite, croaziere sau sejururi combinate (croaziera plus circuit).