Cine ne recomanda

Bugetul tau

Cauta ofertele ce se incadreaza in bugetul tau

Litoral

Vezi ofertele litoral
Mersul trenurilorCredite vacanta Pasapoarte, vize, ambasade Ruta auto Ruta auto

Reduceri Litoral Turcia

Românii se înghesuie si îti cumpere bilete de vacanta pentru perioada de concedii de vara din 2010. Reprezentantii agentiilor de turism sustin ca în acest început de an au înregistrat o crestere a vânzarilor comparativ cu aceeati perioada a anului trecut. "Avem cresteri si pe programul «Înscrieri timpurii», prin care turistii pot cumpara vacante cu reducere, daca le platesc în perioada 1 februarie-31 marti.Dat fiind numarul mare de turisti care îti petrec vacanta în Turcia, în aceasta perioada este mai dificil si gasesti vile sau apartamente libere, dar nu imposibil.

În Antalya, am gasit o vila de lux cu patru dormitoare ce poate fi închiriata, în luna iulie cu 1.500 de euro/saptamana. În acest pret intra si serviciul de menaj. Vila are propria plaja si piscina.

Se gasesc oferte si mai ieftine în Antalya, vile ce pot fi închiriate cu 400 de euro, dar în acest caz nu mai putem vorbi de plaja privata si dotari de lux.

O saptamâna de cazare într-un duplex cu patru camere situat în Antalya cost? 500 de euro. Ansamblul rezidential în care se afla acest duplex, are propria piscina si poate fi folosita gratis de turisti 24 de ore din 24.

Chiria pentru sapte nopti într-un apartament cu doua camere cu vedere la mare, într-o vila de lux cu piscina este de 560 de euro, din care 60 de euro reprezinta taxa de curatenie, schimbatul prosoapelor si al asternuturile de pat, pe toata perioada sederii.

În Belek, una dintre cele mai luxoase statiuni de pe litoralul turcesc, pentru o vila cu trei dormitoare si tot atâtea bai, un living spatios, cu piscina si parcare, proprietarul cere 525 de euro, pentru sase nopti de cazare, la sfârtitul lunii august. În pret nu este inclusa si curatenie pe timpul sederii. Cine doreste si nu îti batt capul cu a?a ceva în concediu poate cere proprietarului se ocupe de acest aspect, contra cost evident. Pentru 40 de euro în plus proprietarul se angajeaza si faca o dati curatenie si si schimbe asternuturile si prosoapele.

O alti destinatie de vacanta poate fi statiunea Bodrum. Ofertele de cazare sunt si aici extrem de variate si croite pentru mai toate buzunarele. Spre exemplu, chiria într-o vila superba la cinci minute de plaja, unde pot dormi lejer sapte persoane ajunge în luna iulie la 825 de euro/6 nopti, cu tot cu menaj.