Cine ne recomanda

Bugetul tau

Cauta ofertele ce se incadreaza in bugetul tau

Litoral

Vezi ofertele litoral
Mersul trenurilorCredite vacanta Pasapoarte, vize, ambasade Ruta auto Ruta auto

Kemer-Turcia

Antalya insemna opulenta: o vezi inca de la aeroport, totul straluceste a nou si curatanie, peste tot se vad investitiile, cladirile luxoase, infrastructura foarte buna, totul este o afacere de succes, care s-a nascut din ambitie, bani, munca multa si care produce la randul ei foarte multi bani.
Turismul in Turcia miroase a munca, bani, invesititii si succes... dar dincolo de asta, simti ca in spate exista o traditie puternica, o istorie valoroasa si o vointa de fier pentru ca turismul in Turcia sa fie intr-adevar de 5 stele.
Kemer - este o statiune traditionala, foarte verde, vie, strajuita de muntii Taurus-. Vremea uscata, insorita, paduri de pin si hoteluri elegante, lux, rasfat, confort, mancare buna, peisaje incantatoare-acesta este Kemerul unde veti reveni cu siguranta. Oferte Kemer 2010
Daca despre Belek se stie ca este "varful"opulentei in materie de turism, despre Kemer se stie ca este o statiune traditionala, situata intr-un golfulet si incadrata de imensele paduri de pin...
De altfel primul lucru care m-a frapat in Kemer a fost vegetatia luxurianta, Kemerul este teribil de verde...
Am fost in Kemer in extrasezon, mai prescis in luna mai si a fost o alegere excelenta. Am petrecut aproape o saptamana departe de galagia si stresul oraselor din Romania... undeva, pe un tarm insorit, ospitalier.
De la aeroport ne-au preluat autocarele, si toata lumea mergea spre Belek, cu exceptia a nostra si a unui cuplu (ei arau a 20 oara in Turcia) care mergeam catre Kemer. Dar a fost o alegere reusita si deloc regretabila.
Ce m-a impresionat